Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Körkortet bärgat | Ewik

Körkortet bärgat

Tidigare skrev jag om min jakt på körkort för lastbil. Igår var det uppkörning och jag fixade det. Just nu känns det riktigt riktigt bra. Bara det att det är två prov till för att få köra med släp också.

Det var inte alls så nervöst som jag hade trott, innan jag åkte hemifrån var det riktigt nervöst men när jag kom ut till Ytongbanan och åkte iväg med lastbilen in mot Örebro och körprovet så släppte den mesta nervositeten. Kändes som om jag hade provet under rätt bra kontroll. Lite stapplande på funken men annars gick provet galant.

Nu är i alla fall C-kortet fixat. Bara vänta på att brorsan ska fixa sitt också så kan vi köra runt på rad i centrala Sverige.

Skriv kommentar | Postad 26 augusti 2009 i kategorin Allmänt med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Bilder