Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Krockad | Ewik

Krockad

Idag hände det som “aldrig händer mig”. Jag krockade med bilen. Rättare sagt blev jag “krockad”. Jag var på väg hem från jobbet och som alltid efter 16 är det kö på norra infarten till Kumla. Idag var det någon som gjorde en hård inbromsning. Det gjorde jag också och bilen bakom mig. Den tredje bilen gjorde inte det. Utan drog in i bilen bakom mig så den bilen tryckte till min bil i baken. Som tur var klarade sig alla utan skador och alla tog det bra, det visade sig att vi som blev inblandade var lite bekanta med varandra. På ett eller annat sätt.

Tyvärr inga bilder men jag klarade mig bra. Bara en lätt tilltryckt kofångare.
Nu har jag avklarat detta och hoppas att det inte händer igen.

Skriv kommentar | Postad 7 juli 2009 i kategorin Allmänt med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

Bilder