Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Nu går det fort, dags för ny lägenhet | Ewik

Nu går det fort, dags för ny lägenhet

Tiden bara springer iväg känns det som just nu. Skolan rullar på och vecka efter vecka försvinner. Nu har jag insett att det verkligen börjar bli dags att hitta en bra lägenhet att bo i efter skolan.

Trots att jag trivs rätt bra i Norrköping så lockar det att flytta tillbaka hem till Kumla. Speciellt när man är utlovad jobb efter skolan på LIA-platsen som jag hade under sommaren hos TRANAB i Örebro.

Nu är jag alltså på jakt efter en bra lägenhet i eller i närheten av Kumla. Så är det någon som har en lägenhet över kontakta mig gärna. Jag är nog mest ute efter en 2:a men annat kan säkert vara intressant det också.

Finns det några bra knep för att få tag i bra lägenheter? Ska man annonsera? Leta i annonser är ju självklart, likaså en rundringning till bostadsbolag. Hur får man tag i de privata uthyrarna?
Måste nog fundera vidare på det här.

Skriv kommentar | Postad 30 november 2007 i kategorin Allmänt med taggarna , , , .

Kommentarer

Gustav Holmström 30 nov 2007 19:35

Välkommen tillbaka till Kumla! (Om det nu blir så)

Emil W 2 dec 2007 22:28

Tack du! :) Kumla blir det, ingen tvekan där. Frågan är mer var i stan det blir.

Gustav Holmström 3 dec 2007 18:14

Nära Lidl borde du bosätta dig, bra priser på choklad där! :)

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Bilder