Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Snöiga Sälen | Ewik

Snöiga Sälen

Sälen v 4

Sitter just nu i husvagnen i Sälen och ska snart stoppa i mig lite mat. Har varit ute och kört skidor sen kl 9.00 och bara njutit av vädret. Det har snöat hela dagen igår och det har hittills snöat hela dagen idag och även under natten. Det här har så klart resulterat i att det är riktigt mycket lössnö i backarna. Jag skulle tro att det har kommit runt en 40 cm snö under helgen. Hur kul det är att åka runt i allt fluff får ni själva räkna ut.

Jag är ledsen för den ganska dåliga bilden, men med mobil och kraftigt snöfall så blir det inte så bra bild, plus att jag inte vill fotografera när det är sånt här fint i backen.

Skriv kommentar | Postad 25 januari 2009 i kategorierna Allmänt och Sport med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Bilder