Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 2009 års första tur | Ewik

2009 års första tur

Focus MTB

Idag kom jag äntligen ut en sväng med mountainbiken. Det gick inte lätt men det var riktigt kul även om turen bara blev en timme och en kvart. Men jag har inte cyklat på ett par månader heller så det räckte gott och väl för benen. Tyvärr inga bilder från cyklingen eftersom jag kände för att få en runda utan en massa stopp.

Det blev en tur genom Kumla, Hällabrottet och ut till Kvarntorp, runt Söderhavet och Alaborgssjön, sedan hem via Hällabrottet och Brånsta. Detta resulterade i alldeles för lite skogsåkning och alldeles för mycket asfalt som på sina ställen var riktigt hal. Men nu finns det inget som hindrar från att åka fler rundor. Är lite nyfiken på skogen åt Tisaren till. Får återkomma med ett utlåtande när jag har varit där och provat.

Skriv kommentar | Postad 9 januari 2009 i kategorierna Cykel och Sport med taggarna , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Bilder