Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Dags att fiska besökare | Ewik

Dags att fiska besökare

Nu har jag fått ordning på ett plugin till Textpattern för att sätta taggar på inläggen som jag kan länka till Bloggar.se. Det är inte helt lätt att pilla med PHP när man ligger på kunskap lika med noll. Men nu ska det fungera som jag tänkt hoppas jag. Dags nu att även märka ut Ewik på kartan. Här med förklarar jag Ewik tillhöra Norrköping. Ewik är sedan tidigare inlagd på kartan hos Svensk lemonad.

Nu ska vi se om det ökar trafiken till sidan, har dock inga större förhoppningar. Sidan är ju min test sida och jag satsar inte på att bli en välbesökt sida, det är mest kul att folk tittar förbi. Det är kul att se antalet besökare, som absolut inte är högt, men som är högre än vad det borde vara med tanke på det knackiga innehåll som finns.

För övrigt håller jag på med en uppsnyggning och lättare ombyggnad av talludden.info som jag byggde för ett år sedan. Jag kan inte riktigt förstå hur jag kunde lägga upp sidan så krångligt i Textpattern, kul att man märker att man själv utvecklas i alla fall.

Skriv kommentar | Postad 6 mars 2007 i kategorin Ewik med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Talludden.info

Jag har skapat en hemsida åt Talludden. En sommargård vid Tisaren som drivs av två frikyrkliga församlingar.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Bilder