Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Ett livstecken | Ewik

Ett livstecken

Nu har jag funderat och tänkt skriva och ändra lite på Ewik under ett par månaders tid men har det hänt nått? Nej det har det inte gjort, som vanligt skulle man nästan kunna säga. Jag är trots dålig aktivitet här ändå aktiv på nätet, öh, läser bloggar borde jag nog skriva. Därför kom jag idag över Simons inlägg och kände direkt att jag måste hitta på nått. Det är väl det jag försöker göra nu misstänker jag.

Varje gång jag har försökt sätta mig och skriva nått dösnack om något har det bara stått helt stilla i huvudet, även om jag haft alltihop helt klart i huvudet precis innan.
Nu är min plan att tydligare belysa att Ewik är en sida allra mest för mig själv, för att lära mig mer och för att ha ett bra ställe att testa på. Att sen sidan har lite besökare ser jag som en bonus, att det dessutom finns personer som nyttjar mitt RSS-flöde är nästan oförståeligt med tanke på den dåliga uppdateringsfrekvensen.

Så det här var ett litet livstecken i alla fall. När och vad som kommer hända här tänker jag inte säga nått om. Jag kommer i alla fall inte att kunna hålla det. Ewik kommer fortsätta vara den sporadiskt uppdaterade bloggen.

Skriv kommentar | Postad 5 juli 2007 i kategorin Ewik med taggarna , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Talludden.info

Jag har skapat en hemsida åt Talludden. En sommargård vid Tisaren som drivs av två frikyrkliga församlingar.

Bilder