Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Lite uppdateringar och lite ändringar | Ewik

Lite uppdateringar och lite ändringar

Jag har den senaste tiden uppdaterat och fixat lite med Ewik. Ewik använder nu senaste versionen av Textpattern. Jag har dragit mig för att uppdatera på grund av att jag gjort några mindre ändringar i koden för Textpattern. Nu är det inte längre några ändringar och allt verkar fungera som det ska i alla fall.
Jag har också uppdaterat de plugin som jag använder så nu är de flesta av den senaste versionen.

Vidare har jag ändrat om lite i visningen av sidan, En liten ändring av loggan som nu bara visar sajtnamnet och inte längre bilden som syntes tidigare. Sökfunktionen har jag ändrat till den vanliga varianten och även lagt den högst upp i sidebaren istället för i sidhuvudet. Längst ner på sidan har jag gjort de “största” förändringarna. Mer plats åt olika projekt som jag jobbat med och bort med Noterat-avdelningen som jag aldrig riktigt förstod vad jag skulle ha till. Jag kan lika gärna skriva i loggen istället för i noterat. Jag har också fixat en sida där man kan se alla länkar till Resurser. Det visas idag och har gjort tidigare också en lista med slumpade länkar längst ner på sidan. Nu kan man se alla länkarna på en och samma sida, ewik.se/resurser/.

Jag har också bestämt mig för att inte längre stödja IE 6. IE 6 användare kommer att se sidan så som IE 6 vill visa den. Jag har lagt upp ett meddelande som meddelar att det är dags att uppgradera sig till nyare version. Jag får se om jag i framtiden gör en egen CSS-mall till IE 6 liknande det som Bowman gjorde på Stopdesign.

Skriv kommentar | Postad 22 februari 2009 i kategorin Ewik med taggarna , , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Bilder