Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Ny sida online | Ewik

Ny sida online

Äntligen händer det nått och det händer till och med lite för mycket. Den här uppdateringen, nystarten, gick inte alls lika smidigt som jag hade tänkt att den skulle göra. Databasen från min lokala version ville helt enkelt inte riktigt komma överens med den på webbhotellet men nu är det löst i alla fall.

Inte mycket från tidigare versioner är kvar. Jag kände att jag helt enkelt behövde en nystart, ta bort allt gammalt och börja om. Jag har återgått till Textpattern som var det första CMS som jag använde. Jag gillar Textpattern mer än Wordpress helt enkelt. Framför allt Textpatterns taggar.

Ny adress till RSS:en har det blivit, även om jag kommer låta den gamla fungera ett tag till, men passa på att byt nu.
http://feeds.feedburner.com/ewik/.
Det som tidigare fanns på Ewik finns nu på http://2006.ewik.se/ om någon mot förmodan skulle vara intresserad.
Jag har tänkt att sidan nu ska få lite mer personlig inriktning. Förmodligen kommer jag skicka upp en del fotografier senare. Dock mest för släkt och vänner. Jag har med denna version tänkt att placera mig på knuff.se och Var är du? och senare när jag får lite bättre koll på taggarna även på bloggar.se och bloggkartan.se så jag får se hur det går.

Jag tror jag skippar snacket om HTML, CSS och allt det där och avslutar det här inlägget här. Jag har dock inte gjort några enorma tester i IE 6 och 7. Det jag har kollat har dock fungerat. Har du frågor eler hittat nått som verkar skumt kan du skriva en kommentar.

Skriv kommentar | Postad 6 februari 2007 i kategorin Ewik med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Talludden.info

Jag har skapat en hemsida åt Talludden. En sommargård vid Tisaren som drivs av två frikyrkliga församlingar.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

Bilder