Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Osynliga uppdateringar för besökare | Ewik

Osynliga uppdateringar för besökare

Av en slump när jag satt och läste lite på Textpatterns supportforum hittade jag John Hicks tema för Textpatterns adminavdelning. Temat finns på Hicks Flickr-konto. Jag fastnade för det direkt. Under fredagen lade jag in det på min lokala installation av Ewik och jag kunde inte hålla mig från att fixa till det att omfatta lite mer än bara tabbarna.
Allt funka bra så under helgen hamnade det på den skarpa versionen också. Nu känns det som om jag har ett helt nytt Textpattern för originalutseendet är sådär måste jag säga.

Här finns bilder på Textpattern original och John Hicks tema med mina ändringar.
Original
Textpatterns originalutseende

Nya temat.
Textpattern med Hicksdesigns admin theme

Skriv kommentar | Postad 2 december 2007 i kategorin Ewik med taggarna , .

Kommentarer

Gustav Holmström 2 dec 2007 21:46

Hade inte du bytt till Wordpress?

Emil W 2 dec 2007 22:24

Jo, men det var ett bra tag sen. ;) Jag har använt Textpattern sen februari.

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Bilder