Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Tru_tags ett kanon plugin | Ewik

Tru_tags ett kanon plugin

Strax innan jag lanserade den här “nystarts-versionen” av Ewik satt jag och trixade med det fantastiska tru_tags pluginet till Textpattern. Min plan var att använda samma taggar på Ewik som jag skulle skicka med i RSS-födet till Bloggar.se. För att taggarna (etiketterna) ska kännas igen på Bloggar.se ska adressen vara http://bloggar.se/om/etikettnamn. Tru_tags kunde bara visa taggarna med adressen till Ewik. Det skulle säkert gå att ordna detta om man hade lite kunskaper i PHP.

Jag frågade istället Nathan Arthur som står bakom pluginet om det var möjligt att själv få bestämma adressen till taggarna i RSS-flödet. Jag fick svaret att det skulle kunna vara något som han kunde bygga in i nästa version.
I mitten av förra veckan fick jag ett mail från Nathan där han talade om att en ny version fanns tillgänglig och att det nu gick att göra det jag efterfrågat. Jag fick dessutom med instruktioner på hur jag skulle göra för att få igång det och även möjlighet att få hjälp om något inte skulle fungera.
Helt klart värt ett par tummar upp. :-)

Skriv kommentar | Postad 19 mars 2007 i kategorin Ewik med taggarna , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Talludden.info

Jag har skapat en hemsida åt Talludden. En sommargård vid Tisaren som drivs av två frikyrkliga församlingar.

Bilder