Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Etiketter, taggar, för att få besökare? | Ewik

Etiketter, taggar, för att få besökare?

För en vecka sedan skrev jag inlägget Dags att fiska lite besökare. Jag började fundera lite mer på det där och började undra om det är för att få besökare som man märker upp inläggen, att få synas på t ex bloggar.se eller är det för att man vill bidra till bloggosfären med sina tankar?

Jag tror att det är olika för olika bloggar. En del är säkert ute efter besökare och bryr sig inte speciellt mycket om vad man bidrar med, medans andra egentligen bara vill dela med sig av sina tankar, men det är ju också ett sätt att locka besökare till sin sida.
Är det därför etiketterna finns?

På Bloggar.se finns detta i en rubrik:

Bloggar.se bygger på solidaritet, möjligheten till diskussioner och ett utbyte av åsikter.

I den efterföljande texten går detta att läsa:

Bloggar.se bygger på att du ska vara säker på att du får möjligheten till att få intresserade besökare från en annan blogg som skriver om samma saker som dig. Vill man ha läsare från bloggar.se som är intresserade av att läsa om ex. grävlingar blir man alltså tvungen att vara solidarisk, bjuda in till diskussion och ge eventuella läsare tillbaka till andra bloggare som skriver om samma ämne (och kanske har helt andra åsikter).

Etiketterna, skulle man alltså kunna säga, är ett sätt att få fler intresserade av det man skriver om eller att få igång en diskussion. Vilket egentligen är vad hela blogg-grejen bygger på. Att ge sina egna åsikter till andras inlägg.

Skriv kommentar | Postad 12 mars 2007 i kategorin Internet med taggarna , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Bilder