Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Stopdesign har nytt utseende | Ewik

Stopdesign har nytt utseende

Douglas Bowman på Stopdesign har lagt upp en ny design på sin sida. För ett par år sedan läste jag ganska mycket på Stopdesign men de senaste åren har det inte varit så mycket uppdateringar av artiklar och läsa, precis som Douglas själv skriver:

…my writing here trickled down to a few entries a year.

Att jag nu nämner det här på Ewik är att så fort jag fick syn på den nya sidan direkt föll för färgvalet och upplägget. Jag tycker det blev riktigt snyggt och rent. Faktum är att jag själv har funderat en del på att göra om Ewik i ett liknande färgval som Stopdesigns startsida. Men det har hittills bara varit funderingar och kommer nog vara det ett tag till för jag har just nu ett annat projekt att arbeta med.

Skriv kommentar | Postad 23 januari 2009 i kategorin Internet med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Bilder