Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Textpattern.com uppdaterad | Ewik

Textpattern.com uppdaterad

Textpatterns hemsida, Textpattern.com har inte direkt varit någon fröjd för ögat. Inte förrän idag. Såg att det blivit tio nya uppdateringar i mitt RSS program, NetNewsWire. Lite överaskande att samtliga var från Textpatterns weblog som inte brukar uppdateras väldigt ofta. oftast när det kommer en ny version av Textpattern. Ingen av posterna var ny, den senaste från 11 november.

Nyfiken, surfade jag in på Textpattern.com och fick en riktigt trevlig överraskning. Jag kan bara säga att jag tycker det blev riktigt, riktigt bra och det ser otroligt proffsigt ut. Helt i min smak.

Skriv kommentar | Postad 28 november 2009 i kategorin Internet med taggarna , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Bilder