Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Kumla Cementvaror & Åkeri AB | Ewik

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

Jag under vintern lite till och från arbetat på Kumla Cementvaror & Åkeri AB:s webbplats. Detta är alltså min fars företag.
Vi har under en tid snackat om att skapa en sida och nu när jag inte hade annat för mig under vintern så gjorde vi slag i saken och fixade till en sida för att visa upp lite produkter och verksamheten.

Enkelt och rent är väl tanken bakom. Det finns goda möjligheter att bygga ut, men vi börjar litet och får se vart åt det bär. Jag passar här på att tacka voigtann1 på webForum för hjälpen med skriptet för produktvisningen. Hade aldrig lyckats få ihop det själv. Sidan är skapad med Textpattern i grunden och uppbyggd med HTML 4.01 och CSS 2.1.
Jag har inte lagt ner något arbete för att få sidan att fungera optimalt i IE(Internet Explorer) 6. Istället har jag lagt in en liten text som talar om att det är dags att uppdatera webbläsaren. Liknade det som jag kör på Ewik. Jag hoppas för övrigt att IE 6 snart är historia.

Skriv kommentar | Postad 8 maj 2009 i kategorin Projekt med taggarna , , , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Bilder