Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Johanneskyrkan | Ewik

Johanneskyrkan

Efter en tid av inaktivitet på webbsidan, framförallt byggnation av sidor, har jag nu, efter att ha blivit tillfrågad, skapat en sida till Johanneskyrkan i Kumla. Kul att få skapa en sida åt kyrkan man varit med i sedan liten. Tanken är att kunna ha programmet lätttillgängligt och vissa att man finns.

Jag har valt att skapa sidan med Textpattern som grund för att i framtiden enkelt kunna bygga ut och göra sidan mer avancerad. Att även andra kan uppdatera och lägga in nya sidor blev i det här fallet en liten bonus. I övrigt är sidan byggd för att vara tillgänglig för alla. I vanlig ordning är den kodad i HTML 4.01 och CSS 2.1

Eftersom jag har väldigt dålig koll på hur saker och ting fungerar på serversidan fungerar har jag fått en del hjälp med det. Därför passar jag på att tacka framförallt Nippe på Missionskyrkan för hjälpen med pekningen av subdomänen och alla ändringar och även Binero för alla svar på frågorna och problemen med subdomän, mail m.m.

Skriv kommentar | Postad 18 januari 2009 i kategorin Projekt med taggarna , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Talludden.info

Jag har skapat en hemsida åt Talludden. En sommargård vid Tisaren som drivs av två frikyrkliga församlingar.

Bilder