Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 SMU-Scout i Kumla | Ewik

SMU-Scout i Kumla

Sidan har funnits en längre tid, dock har det varit lite dåligt med uppdateringar och underhåll. När jag fick lite tid över bestämde jag mig för att snygga upp sidan, främst kodmässigt. Sidan var tidigare skapad med frames och en allmänt ganska dålig kodning. Nu validerar den HTML 4.01 självklart sköts design med CSS. Jag tar gärna emot kommentarer och idéer om vad som kan förändras och förbättras.

Hemsidan kan ni hitta på adressen kumla.scoutkar.nu
Hemsidan är nu flyttad till Johanneskyrkans hemsida. Nu är det en gemensam sida för alla barn och ungdomsgrupper.

SMU-Scout i Kumla är en scoutkår inom SMU i Kumla, där ingår bland annat också söndagsskola, tonår och konfirmation. Verksamheten finns i Johannesgården i Johanneskyrkan.

Att jag har uppdaterat hemsidan beror på att jag är aktiv inom just scout, främst som ledare.

Skriv kommentar | Postad 17 januari 2007 i kategorin Projekt med taggarna , , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

Bilder