Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Talludden.info | Ewik

Talludden.info

Nu är mitt senaste projekt ute på internet och fungerar till fullo (hoppas jag). Fick frågan i mitten av maj om jag kunde skapa en hemsida till en sommargård vid Tisaren. Jag ställde upp och detta är resultatet. Jag är inte helt nöjd men jag känner att jag inte har så mycket mer tid att lägga ner på sidan och den fyller sin funktion och på den realtivt korta tiden så anser jag att resultatet blev rätt bra. Finns dock fortfarande en del önskningar om att finslipa koden och även layouten som blev väldigt enkel men det får bli senare projekt när tid finns.

Sidan är byggd helt ideellt därav att jag inte hade mer tid att lägga ner på sidan.
Sidan är, som så bör, byggd med webbstandarder. XHTML 1.0 och CSS används och i grunden ligger Textpattern för att enkelt kunna underhålla texterna. Jag stod och vacklade lite mellan att använda Wordpress eller Textpattern. Det blev som jag nämnt Textpattern på grund av att jag tycker det är enklare att konfigurera och bete sig som jag vill att det ska. Det kan bero på att jag tidigare använt mig av Textpattern och har bättre koll på hur det fungerar gentemot Wordpress.

Besök gärna Talludden.info och rapportera dina intryck, idéer och förbättringar i en kommentar här på Ewik.

Uppdaterat, 2007-03-09. En mindre uppdatering av sidan har genomförts. Dels har uppbyggnaden bakom ändrats lite men det som märks är en uppfräschning av utseendet.

Före 9 mars

Efter 9 mars

Skriv kommentar | Postad 22 juni 2006 i kategorin Projekt med taggarna , , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Bilder