Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 10 Mac-program | Ewik

10 Mac-program

Såg en länk till den här listan på Macfeber idag. Jag har sett massor av liknande listor och nästan alla tar upp samma program. Åtminstone brukar tre, fyra stycken vara med på de flesta listor men alltid är det nått program som man inte sett tidigare. Quicksilver och Adium har jag haft nästan från första dagen som jag började använda Mac, helt enkelt kanonbra program. Spanning Sync har jag precis börjat använda och det är kanon att synkronisera iCal, som jag använder ganska flitigt, med Google Calendar.

Det jag blev lite nyfiken på är programmen TextExpander och RapidoWrite som också jämförs i inlägget TextExpander vs. RapidoWrite på samma sida. Jag har varit på jakt efter ett program med dessa funktioner och med tanke på att RapidoWrite är gratis kan det hända att jag gör en installation under helgen.
Att man dessutom kan läsa detta i inlägget gjorde att jag direkt lade till Gate 303 i RSS-läsaren:

Tanken är att detta ska bli en hel artikelserie som dels ska kunna fungera som en guide för nya Mac-användare men även ge allmänna tips som kan göra tillvaron framför Macen ännu trevligare.

Skriv kommentar | Postad 9 februari 2007 i kategorin Surftips med taggarna , , .

Kommentarer

Kristoffer 9 feb 2007 21:45

Nämen, trevligt att se att du hittade mitt inlägg och att det hela innehöll något som uppskattades =)

Får hoppas att mina kommande inlägg kan bidra med små tips även de… =P

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Talludden.info

Jag har skapat en hemsida åt Talludden. En sommargård vid Tisaren som drivs av två frikyrkliga församlingar.

Bilder