Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 IE NetRender | Ewik

IE NetRender

Hittade för ett tag sedan IE NetRender vilket är en tjänst för att kunna se hur hemsidan ser ut i IE om man inte har IE tillgängligt. Det funkar riktigt bra och det går snabbt att få en screenshot av sidan. Det går att testa sidan i Internet Explorer 7, 6, 5.5 och nu också version 8 rc1. Det är GEOTEK Datentechnik som står bakom sidan och kul att de gjorde som de gjorde.

Originally intended mainly as a technology demonstration for our new Hosted Virtual Server offering, there was so much positive feedback, that we decided to make it publicly available.

Skriv kommentar | Postad 24 februari 2009 i kategorin Surftips med taggarna , , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

Bilder