Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Tallbackskyrkan | Ewik

Tallbackskyrkan

Ett projekt som jag arbetat med den senaste tiden är Tallbackskyrkan.se. Tallbackskyrkan driver tillsammans med Kumla Missionsförsamling sommargården Talludden som jag tidigare skapat en hemsida till. Tallbackskyrkan.se är en ganska enkel sida där det egentliga huvudmålet är att visa att man finns och att visa vilken programverksamhet man har. Det är detta jag utgått ifrån när jag plockat fram den ganska enkla och stilrena layouten vilken jag själv tycker passar bra för ändamålet.

Bakom det visuella ligger det egentligen bara ren HTML och CSS. Det är alltså statiska HTML sidor. Med tanke på sidans enkelhet och att jag själv kommer stå för uppdateringarna kändes det överdrivet att dra in något CMS.
Sidan validerar enligt HTML 4.01 Strict och CSS 2.1 och naturligtvis har jag byggt sidan med hänsyn till tillgänglighet.

Uppdaterat, 2010-06-05. Efter att församlingen själva tagit över underhållet av sidan har man tyvärr gått ifrån allt vad webbstandard står för. Min grundkod finns kvar men den är nu fylld med table, pre och font taggar och en mängd annat som inte bör användas. Problemet är att Frontpage används för att administrera.

Skriv kommentar | Postad 7 september 2007 i kategorin Projekt med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Bilder