Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Arbeten, prov, allt på en gång | Ewik

Arbeten, prov, allt på en gång

Tillbaka efter en vecka i Sälen med kallt väder. 15 minus, snöfall och blåst är inte det skönaste vädret att åka skidor i. Nåja, några bra dagar med fin carvingåkning blev det i alla fall och en dag med hyrd telemarksutrustning. Det lutar åt inköp av egen utrustning så småningom när man lyckas hitta rätt saker i djungeln och plånboken inte är alltför tom.

Nu när det är tillbaka till skolan som gäller kommer man plötsligt ihåg alla tider för arbeten och prov vi fick innan lovet. Vilket inte ser allt för ljust ut. När jag gick på högstadiet och även gymnasiet kom alltid prov och inlämningsarbeten samtidigt i flera ämnen. Det är precis likadant nu. I början av utbildningen (augusti-september) var det en hel del prov och arbeten men från oktober fram tills nu, slutet av februari, har det varit väldigt lugnt. Men så kommer det nu en drös arbeten och prov.

Vad bero det här “fenomenet” på? Pratar lärarna sig samman och tänker att nu sätter vi dit dem? Nja, skulle inte tro det. Är det slumpen som avgör? Kanske. Är lärare dåliga på att prata med varandra och planera därefter? Vet inte. En sak är i alla fall att det tycks inträffa i de utbildningar som jag går. Jag har absolut ingen aning om vad det beror på.

Skriv kommentar | Postad 27 februari 2007 i kategorierna Utbildning/Arbete och Ewik med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Bilder