Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Blomman för dagen | Ewik

Blomman för dagen

I morgon kommer det egentligen sista “riktiga” skolarbetet innan vi i klassen går ut på LIA. Det är i kursen Gardencenter som vi ska driva en gardencenter-butik över en dag, Blomman för dagen.
Jag ska vara ärlig och säga att detta inte hör till min favoritkurs men många i klassen går verkligen i gasen för detta.

I och med att vi vill försöka att känna lite pengar har några i klassen åkt runt och “tiggt” växter och trädgårdsredskap. Och oj vad grejer vi har fått, vad jag har hört har man fått någonting från alla ställen man har besökt. Det ända man vill ha tillbaka är att man får en lite skylt där företagsnamnet står och det är ju inga problem.

Blomman för dagen, Ipomoea tricolor. Namnet på butiken som alltså är Blomman för dagen kom faktiskt fram ganska snabbt, annars brukar ju namn vara ganska svåra att komma på. Givetvis spelar namnet på att butiken bara kommer att existera en dag. Att det också finns en blomma som heter Blomman för dagen (Ipomoea tricolor) gör ju namnet bara bättre.

Har du inget bättre för dig kan du ju ta en tur ut till Himmelstalund och handla lite under morgondagen (28/3).

Skriv kommentar | Postad 27 mars 2007 i kategorin Utbildning/Arbete med taggarna , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Bilder