Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Idag blev det plommonmos | Ewik

Idag blev det plommonmos

Eftersom Benny har fått en dotter och är pappa ledig så har jag fått tagit Bennys plats och jag arbetar nu med Bennys arbetskamrat Andreas. Vi håller på att slutföra ett arbete åt Öbo och idag tog vi bort ett plommonträd som blåst omkull. jag tror nog att tyngden av alla plommon hjälpte till en hel del. Marken var täckt med plommon när vi tagit bort grenarna. Det var rätt halkigt att knalla runt i plommonen.

Imorgon blir det lite kapning runt borden och bänkarna som vi grävde ner idag. Sen bär det vidare till Brickebacken för att gräva ner bord och bänkar åt studenterna.

Skriv kommentar | Postad 9 september 2009 i kategorin Utbildning/Arbete med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Bilder