Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Närmar sig med stormsteg | Ewik

Närmar sig med stormsteg

I februari skrev jag inlägget om krankörning. Jag nämnde då att jag övningskörde lite för C och CE behörighet. Nu (äntligen) har det kommit så långt att jag för ett tag sedan gjorde kunskapsprovet för C och nu känns det som om uppkörningen närmar sig med stormsteg. Jag kan knappt tänka mig hur nervös jag kommer att vara då. Att skriva teori är inget jag blir nervös för men uppkörningen när man har inspektörens ögon på allt man gör.
Minns hur nervös jag var när jag skulle köra upp för B. Men nu är det C som står på tur och det är bra mycket mer man ska ha koll på. Jag får återkomma om hur skakig jag var när det hela är över. Det gäller att lyckas med detta nu innan den 10 september för då införs det nya regler för yrkesförare.

Ska i alla fall iväg och övningsköra några gånger till innan provet, hoppas att det kommer funka bra, var ett bra tag sedan jag körde nu.

En liten kommentar till inlägget om krankörningen. Det provet avverkade jag i mars och blev godkänd. Så nu har jag kranbevis för fordonsmonterad kran oavsett storlek.

Skriv kommentar | Postad 23 juli 2009 i kategorin Utbildning/Arbete med taggarna , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

SMU-Scout i Kumla

SMU-Scout i Kumlas hemsida behövde uppdateras och jag bestämde mig för att göra koden fri från frames och istället använda CSS och validerande HTML.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

Bilder