Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Ovanlig arbetsuppgift | Ewik

Ovanlig arbetsuppgift

I slutet av förra veckan fick jag och Henke ett, för oss, lite ovanligt uppdrag. Under min tid på Tranab har jag varit på större jobb som legat omkring 1-2 månader eller mer. Vi fick ta firmans minigrävare och åka upp till Lanna och lägga igen ett hål i en trädgård. Med minigrävare menar jag minigrävare, strax under ett ton ligger vikten på skulle jag tro. För egen del var det inte ett jätte ovanligt uppdrag förutom att det bara tog några timmar men för Henke som normalt kör en Cat 312 hjulgrävare som jag tror väger runt en 13-15 ton.

Kul med lite omväxling. Nu ett tag framöver blir det också lite omväxling. Ska nämligen vara i Kumla och arbeta. Brukar alltid vara i Örebro. Perfekt läge att låta bilen stå och använda cykeln, max en kilometer till jobbet.
Hm, detta påminde mig om att jag borde cykla till jobbet även om det är i Örebro. Får klura lite på det.

Skriv kommentar | Postad 22 juli 2009 i kategorin Utbildning/Arbete med taggarna , , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Talludden.info

Jag har skapat en hemsida åt Talludden. En sommargård vid Tisaren som drivs av två frikyrkliga församlingar.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Bilder