Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Senaste skolarbetet | Ewik

Senaste skolarbetet

Tiden fullkomligt springer iväg och nu är det bara två veckor kvar på utbildningen. Det känns riktigt skönt. Ska bli kul att få komma ut i arbetslivet och slava lite. :-)

Den senaste perioden i skolan har vi hållit på med natursten, både byggt murar och lagt på marken. Det kan bli riktigt fint om man gör det ordentligt. Jag tycker det är rätt svårt och tidskrävande. Det går åt en del tålamod också för att få till kalkstenen bra.

Nu i veckan lyckades vi också avverka två rätt intressanta studiebesök, vi var dels på Hags i Aneby och sen var vi också på Borghamns Stenförädling. De sista två veckorna ska vi bland annat bygga ett bord som ska stå i skolans Perennasortiment. För att det ska passa in bra ska det vara ovalt med en bordskiva på 4,20×1,40 meter. Det kommer bli maffigt. Foto kommer om det hinner bli klart.

Här är tre bilder på naturstensarbeten i skolan. Den första bilden är hela klassens olika projekt, de två sista är närbilder på det som jag och Andreas har gjort.Skriv kommentar | Postad 2 mars 2008 i kategorin Utbildning/Arbete med taggarna , , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

Talludden.info

Jag har skapat en hemsida åt Talludden. En sommargård vid Tisaren som drivs av två frikyrkliga församlingar.

Bilder