Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Utbildningen avslutad | Ewik

Utbildningen avslutad

Det har hänt en del sedan den 2 mars då det senaste inlägget skrevs. Utbildningen är slut och jag klarade mig helskinnad igenom. Nä, så allvarligt var det inte men det var helt klart en kul utbildning. Om man får skryta lite så fick jag faktiskt en bok tilldelad med orden:

Emil Wikström har visat på stort intresse och lätt att se arbetets slutresultat!

Jag lovade i mitt inlägg att visa ett foto på bordet om det blev klart och visst blev det klart. Det blev faktiskt riktigt bra också. Tyvärr har jag bara bilder tagna med mobilkameran så det får bli en sån bild. Bordet är precis i slutfasen av byggnationen. Sittplatser för 16 personer, två klasskompisar byggde ett likadant bord men för 8 personer.

Efter skolan gick jag nästan direkt in och jobbade hos Tranab Markbyggnad AB och där har jag varit fram till veckan innan jul. Nu är det lågsäsong och dåligt med jobb så vi får se när säsongen drar igång igen.

Som avslutning ska jag inte lova någon bättring när det gäller uppdateringar utan jag tar ett citat från mig själv som avslutning

… Ewik är en sida allra mest för mig själv, för att lära mig mer och för att ha ett bra ställe att testa på. Att sen sidan har lite besökare ser jag som en bonus … Ewik kommer fortsätta vara den sporadiskt uppdaterade bloggen.

Skriv kommentar | Postad 9 januari 2009 i kategorierna Utbildning/Arbete och Ewik med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Johanneskyrkan

Kumla Missionsförsamling ville ha en fungerande webbsida, där man framförallt kan visa upp programmet. Nu har de fått en sida skapad av mig.

Talludden.info

Jag har skapat en hemsida åt Talludden. En sommargård vid Tisaren som drivs av två frikyrkliga församlingar.

Bilder