Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/91/176891/ewik.se/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php(594) : eval()'d code on line 471 Utbildning med staketbygge | Ewik

Utbildning med staketbygge

För er som inte vet om det så går jag en KY-utbildning på Himmelstalundsgymnasiet i Norrköping. Inriktningen på utbildningen är mot yrkesodlare eller yrkesanläggare där jag valt det senare. Totalt är det 66 veckor varav cirka en tredjedel är LIA, alltså praktik. Många liknande utbildningar har praktiken upphackad i flera mindre perioder, dock inte denna. All praktik ligger under en hel säsong (april-oktober) vilket jag ser som en stor fördel. Det är den man siktar in sig på just nu ska bli otroligt kul att få komma ut i arbetslivet.

Den första delen av utbildningen, fram till praktiken är blandad odling och anläggning, medan praktiken och den efterkommande skoldelen ska vara inriktad mot odlare eller anläggare. När vi för nästan en vecka sedan hade den sista “riktiga” praktiska anläggningslektionen var det bara att mixa ihop en del av det vi lärt oss och bygga nått av det, i alla fall var det något som jag och Andreas gjorde.

Det egentliga målet med lektionen var att bygga ett enklare staket. Vilket gick rätt snabbt och för att göra något vettigt av resterande tid skapade vi det ni ser på bilden. Egentligen inget avancerat men det blev rätt bra. Synd bara att det var rivning i slutet av dagen vilket gjorde att det bara stod uppe i en dryg halvtimme. Det är det tråkiga med liknande övningar, när man är klar är det bara att plocka ihop igen.

Skriv kommentar | Postad 7 februari 2007 i kategorin Utbildning/Arbete med taggarna , , .

Skriv kommentar

Arbetat med

Några projekt som jag har dragit igång/arbetat med.

Kumla Cementvaror & Åkeri AB

En webbplats till Kumla Cementvaror & Åkeri AB. Jag har skapat sidan för att man ska kunna visa upp produkter och verksamhet. Visa att man finns.

Tallbackskyrkan

Jag har skapat Tallbackskyrkans hemsida eftersom man vill synas på Internet och visa upp vad man har för programverksamhet.

Bilder